Jobs

PLANNER FRANKRIJK

In jouw functie als planner Frankrijk ben je verantwoordelijk voor de goederenstromen vanuit Frankrijk.  Als planner organiseer en coördineer je deze wegtransporten in functie van de volumes en streef je naar de meest rendabele en economische oplossing.  Samen met je collega’s en gebruik makende van onze hedendaagse planning software ben je verantwoordelijk voor het tijdig ophalen en afleveren van zendingen bij de klant.  Kwaliteit en efficiëntie staan hierbij steeds centraal.  Je haalt alle noodzakelijke informatie uit de planning software en hebt tijdens het uitvoeren van jouw functie dagelijkse contacten met onze klanten, onderaannemers en met de diverse laad- en loslocaties.

HR OFFICER

Je werkt actief mee aan het uitbouwen en optimaliseren van het recruitmentproces. Je bepaalt de instroomkanalen en screent cv’s. Je interviewt kandidaten en organiseert selectierondes. Je volgt de kandidaten op tijdens het selectieproces en feedback. Je geeft advies aan de HR Manager omtrent de kandidaten. Je stelt vacatures en functieomschrijvingen op en coördineert de publicaties in de verschillende media.

WAREHOUSE COORDINATOR PUURS

In ons magazijn in Puurs geef je leiding aan +/- 10 warehouse operators. Je biedt assistentie om de logistieke processen in de juiste richting te sturen op vlak van planning, kwaliteit, organisatie en rendabiliteit. Je staat in voor een transparante communicatie met onze klanten per mail of per telefoon inzake afwijkingen, extra kosten, blokkeren of deblokkeren van de goederen. Je bent verantwoordelijk voor het magazijn- en stockbeheer. Je volgt projecten en de gestelde targets en KPI’s op. Je zorgt voor de administratieve afwikkelingen en pré-facturatie van de magazijnkosten.

CHAUFFEUR LZV – ECOCOMBI

Langere en Zwaardere Vrachtwagens (LZV’s) zijn, zoals de naam aangeeft, langer en zwaarder dan een gewone vrachtwagen. Een LZV heeft een lengte van 25m25, een maximaal gewicht van 60 ton en twee scharnierpunten.
Vanwege het grotere laadvermogen kunnen deze voertuigen met minder ritten eenzelfde hoeveelheid goederen vervoeren.
Wij zoeken een nationale chauffeur voor ritten binnen de Antwerpse Haven (geen overnachtingen).

CHAUFFEUR CE

Je bent bereid om zowel nationale als internationale transporten (regio Benelux, Noord-Frankrijk, Duitsland regio Ruhr) uit te voeren met trekker-oplegger of volumecombinatie.
Je bent bereid te helpen met het laden en lossen van de goederen.

VRACHTWAGEN MECHANIEKER

Je staat in voor het stellen van mechanische of elektronische diagnoses en de herstelling ervan met behulp van diagnosesoftware.
Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en herstellen van vrachtwagens / trailers / koelgroepen.
Je voert controlebeurten uit, gebruikmakend van de bestaande procedures.
Je stoomt de vrachtwagens klaar voor de keuring.
Je werkt volgens de geldende veiligheids- en milieuvoorschriften.

Due to growing success we seek additional subcontractors

To meet the demand of our customers, we are constantly looking for subcontractors to carry out national and international work.

For more information, mail to subcontractors@gilbertdeclercq.com or call +32 3 750 91 21.

Spontaneous application!

Gilbert De Clercq – Headquarters
Kapelanielaan 10
9140 Temse
Belgium
Tel: +32 (0)3 775 74 26
Fax: +32 (0)3 775 09 42

This website uses cookies to improve your user experience. By navigating trough this website, you approve with this usage. More info? I agree