Jobs

HR OFFICER (voltijds of 4/5)

Als HR Officer sta je in voor 3 grote luiken binnen het HR gebeuren, nl.: loonverwerking, personeelsadministratie in de ruime zin van het woord, recrutering, en dat voor onze 130 arbeiders.

Je zorgt ervoor dat je als eerste aanspreekpunt de arbeiders een correct antwoord kan geven op hun vragen en verwerkt dit dan ook op een gepaste wijze in de systemen en administratie.  Jouw kennis van de functies zorgt er tevens voor dat je de juiste mensen op de juiste plaats kan zetten tijdens het ganse recruteringsproces.  Kortom, je zorgt er met jouw aanwezigheid voor dat onze medewerkers kunnen vertrouwen op correcte, professionele en aangepaste personeelsprocessen.

Voel jij je geroepen om in te stappen in deze functie?  Neem nog even een kijkje op de gedetailleerde informatie in bijlage.

 

WAREHOUSE COORDINATOR PUURS

Een uitdagende functie waar leidinggeven, administratie, communicatie, analyse en optimalisatie met elkaar gecombineerd worden om het magazijn de typische Gilbert De Clercq uitstraling te geven.

In ons magazijn in Puurs geef je leiding aan +/- 10 warehouse operators en bied je assistentie om de logistieke processen in de juiste richting te sturen op vlak van planning, kwaliteit, organisatie en rendabiliteit.

Je staat in voor een transparante communicatie met onze klanten per mail of per telefoon inzake afwijkingen, extra kosten, blokkeren of deblokkeren van de goederen.

Je bent verantwoordelijk voor het magazijn- en stockbeheer. Je volgt projecten, de gestelde targets en KPI’s op.

Je zorgt voor de administratieve afwikkelingen en pré-facturatie van de magazijnkosten.

 

Wil jij deze uitdaging aangaan en meehelpen aan de verdere ontwikkeling van ons magazijn?  Lees zeker nog even verder in de bijlage wat wij jou te bieden hebben.

CHAUFFEUR LZV – ECOCOMBI

Langere en Zwaardere Vrachtwagens (LZV’s) zijn, zoals de naam aangeeft, langer en zwaarder dan een gewone vrachtwagen. Een LZV heeft een lengte van 25m25, een maximaal gewicht van 60 ton en twee scharnierpunten.
Vanwege het grotere laadvermogen kunnen deze voertuigen met minder ritten eenzelfde hoeveelheid goederen vervoeren.
Wij zoeken een nationale chauffeur voor ritten binnen de Antwerpse Haven (geen overnachtingen).

CHAUFFEUR CE

Je bent bereid om zowel nationale als internationale transporten (regio Benelux, Noord-Frankrijk, Duitsland regio Ruhr) uit te voeren met trekker-oplegger of volumecombinatie.
Je bent bereid te helpen met het laden en lossen van de goederen.

VRACHTWAGEN MECHANIEKER

Je staat in voor het stellen van mechanische of elektronische diagnoses en de herstelling ervan met behulp van diagnosesoftware.
Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en herstellen van vrachtwagens / trailers / koelgroepen.
Je voert controlebeurten uit, gebruikmakend van de bestaande procedures.
Je stoomt de vrachtwagens klaar voor de keuring.
Je werkt volgens de geldende veiligheids- en milieuvoorschriften.

Due to growing success we seek additional subcontractors

To meet the demand of our customers, we are constantly looking for subcontractors to carry out national and international work.

For more information, mail to subcontractors@gilbertdeclercq.com or call +32 3 750 91 21.

Spontaneous application!

Gilbert De Clercq – Headquarters
Kapelanielaan 10
9140 Temse
Belgium
Tel: +32 (0)3 775 74 26
Fax: +32 (0)3 775 09 42

This website uses cookies to improve your user experience. By navigating trough this website, you approve with this usage. More info? I agree